En sak jag älskar mest av allt i hela världen är Cheerleading. Jag har gått i över 2 år och kommit väldigt långt och jag har lärt mig saker som jag aldrig trott jag skulle lära mig. Jag älskar mitt lag och nu ska jag bli tränare till ett miniorlag som jag älskar att träna med.

Idag har jag fått reda på att vi antagligen kommer att slås ihop med en förening som vi varit ett och samma lag med förut. Dock såg tränaren i det laget till att vi blev splittrade pgr av bråk om pengar mm.

Min fråga är hur det ska hålla den här gången?

Sen har vi haft ett antal tjaffs, våra föreningar emellan (dock inte Jaktfalken, utan föreningen vi hade innan vi gick med i Jaktfalken) och vi har bland annat fått ett antal falska fakturor hemskickade till oss. En massa onödigt skitsnack har också förekommit.

Hur ska vi kunna acceptera att en sådan förening blandar sig med oss?

Vi har byggt upp vårt lag helt från grunden, utbildat tränare och ansträngt oss till det yttersta för att vår förening ska växa så mycket som möjligt.

Ska det andra laget ta del av våra framgångar när deras mål varit att förstöra allt? Nej.

Jag tänker absolut inte skylla allt på alla i den föreningen, utan jag vet att det är deras tränare som har ansvaret för varenda dålig handling. Så därför säger jag nu att jag inte kommer tillåta denna tränare att sätta sin fot i vår förening.

Det är nu konsekvenserna av dåligt handlande kommer ikapp. Jag kan annars lätt se förbi dåligt beteende, men i det här fallet kan jag inte det.

Visst, det är inte jag som avgör något, MEN kom ihåg att det är den andra föreningen som går med i VÅR förening, och inte tvärt om. Därför kommer det vara våra regler och bestämmelser som gäller.