Herregud vad vi har varit tillsammans länge nu. Snart två år. Och vi har fortfarande inte bråkat! Haha, det är helt otroligt :p Känner inte till någon som inte gjort det förutom vi. Det är ett bra bevis på att vi verkligen passar ihop och att vi är menade att vara tillsammans. För nästan alla bråkar i sina förhållanden, därför tycker jag det är så otroligt skönt att jag och Simon sluppit det. Vi har helt enkelt inte haft något att tjaffsa över <3

Här kommer lite mysiga bilder sen jag och Mark tog ett bubbelbad av bland annat de juklappar jag fick av honom <3

En sak som har gjort att vi har det så bra, tror jag är att vi förstår varandra så bra. Visst, jag kan inte förstå det roliga i att åka skoter i djupsnö, men jag förstår att det är viktigt för honom och jag låter han få åka iväg med sina kompisar över en helg eller tom en vecka utan att jag ska vara så barnslig att jag skulle skrika och börja tjaffsa över saken. För varför skulle man göra det? Samma sak gäller när jag ska åka bort med Cheerleadingen, Simon låter mig göra det utan tjaffs eftersom det är viktigt för mig.

Det är såklart inte den ända saken som spelar in, men det är en bra sak att ha på tanke ifall man känner någon gång att det inte är så kul ifall sin kille ska åka bort ifrån en. Tänk att nästa gång det är du som ska bort, är det nog antagligen han som kommer att vara glad för din skull och längta efter dig. Då blir antagligen mötet när ni kommer hem mycket underbarare än ifall ni hade skilts åt som ovänner.

Jag kanske skulle börja att ge förhållande tips här på bloggen? haha.

Nu ska jag sova och imorgon ska jag kanske gå på stan med Sally och sedan slinga mitt hår!